BVU evenementen

Evenementen
Vind alle evenementen en congressen waar de BVU aan deelneemt.

Datum: 10 Juni 2023

Elautprijs 2023

Locatie: Elisabeth Center Antwerpen

De BVU en URONA (Urologie Noord-Antwerpen: AZ Klina + AZ Voorkempen o.l.v. dokter Robert Hente) hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse Elautprijs, die zal plaats vinden op zaterdag 10 juni 2023 in het Elisabeth Center Antwerp.

De Elautprijs is een niet te missen afspraak voor urologen, assistenten, de farmaceutische industrie en de wetenschappelijke beroepsverenigingen.

Naar jaarlijkse gewoonte strijden onze jonge collega’s, toppers in wording, daarbij om de felbegeerde Elautprijs door hun wetenschappelijk werk naar voor te brengen, daarbij niet altijd gespaard door kritische vragen vanuit de zaal en juryleden. Jaarlijks wordt dit evenement bijgewoond door vrijwel alle Vlaamse Urologen.

Deze jarenlange traditie staat daarbij garant voor een aangename mix van hoogstaande wetenschappelijke voordrachten door onze jonge urologen en netwerkopportuniteiten voor collega’s en industrie.

We hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 10 juni te Antwerpen en danken u alvast van harte voor uw aanwezigheid op dit prestigieuze event.

Hartelijke groeten,
Karel Decaestecker — Voorzitter BVU
Robert Hente — Diensthoofd Urologie AZ Klina